Testi.cz > Ostatní > Ostatní > Cukrářství

test Cukrářství (Ostatní)

    Autor: kedlov (3vlož. 91vyzk.+6%ø) ... vloženo 28.3.2013
Test vyzkoušen 780 krát, průměrný výsledek je 70.6%.
  1. Které výrobky nemůžeme vyrobit z pálené hmoty?

  2. K čemu slouží fondán v cukrářské výrobě?

  3. Co je to agar?

  4. Co nepotřebujeme při výrobě pálené hmoty?

  5. Který zákusek vznikne spojením dvou buflerů?

  6. Jaký zákusek je dobrý pro bezlepkovou dietu?

  7. Jakou trvanlivost mají šlehačkové zákusky?

  8. Co je to za surovinu Podzemnice olejná?

  9. Který zákusek má shodný název jako zelenina?

  10. Jak se jmenuje zákusek/dort,který je typický pro Rakousko?

Dejte si tento test na vlastní stránky/blog
Veškerá data jsou vlastnictvím webu testi.cz a jakékoliv jejich kopírování a šíření bez souhlasu majitele není povoleno!

jdi nahoru, na obsah